Пещерен клуб и Спелео училище София
Пещерен клуб и Спелео училище София
Българска Федерация по Спелеология
Основно меню
Начало
Клубът
Спелео Училище
Технически описания
Новини
Форум
Галерия
Полезно
Контакти
Кой е тук?
В момента има 11 посетителя в сайта

Мечти от камък - подземна Проклетия Печат
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Последно
Автор: Тони   
Сряда, 30 Ноември 2011г.

На 30ти ноември, по време на "Дните на предизвикателствата" ще бъде премиерата на филма "Мечти от камък - подземна Проклетия". Филмът отразява премеждията, през които преминаха участниците в експедиция Радоина 2011.

Проекта „Мечти от камък” се роди спонтанно. Беше просто една идея. Така и така ходим по експедиции, така и така ходим по пещери. Защо да не заснимаме това което правим, което обичаме да правим, което искаме да правим. Така и стана. Полуаматьорско, непрофесионално, но с много желание и мерак. Филмчето „Подземна Проклетия” е първата серия от този проект. Надяваме се не само да не е последната, а да е просто началото на една поредица от филми посветени на нашите премеждия и стремежи под земята. На нашия живот под земята, та дори и просто на нас - пещерняците.

На 30ти ще бъде показан и филма на българската експедиция Гаолигонгшан 2011 в Китай "Подземния свят на Юнан".

Пълната програма може да видите на сайта на Дните на предизвикателствата.

 

Коментари 

 
#2 Тони 2011-12-13 14:57
Да, ще може да се види и другаде със сигурност. Имаме идеи за изложба, прожекции някъде януари, февруари. Ще го качим и онлайн и на сайта на ПК София ще има инфо. Всичко това в бъдеще време :-) Дискове, с филма и снимки от експедицията, от 14 декември, четвъртък ще се продават в Oутсайдер магазин: outsider-bg.com/. Може и през сайта на ПК София да се поръчват. Идеята ни е събраните пари да подпомогнат следващата експедиция и съответно, следващата част на Мечти от камък ;-)
Цитиране
 
 
#1 Лъчo 2011-12-11 13:29
Доста хора се оказаха , че не могата да дойдат тогава и не видяха филма.И затова се питахме дали не може да се види някъде другаде ? Някъде из нета ? Някъде да се купи ? Някъде да се пусне пак ? Просто някъде да се види?
Цитиране
 
Къде ще ходим
Календар на републикански, клубни и други прояви...
Последни албуми в галерията
Партньори

outsider_logo

Алпи

Стената

Go!Outdoor

Булинс

Популярно

 

© 2024 Пещерен клуб и Спелео училище София
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.